Οίνος ερυθρός, ξηρός, ποικιλίας barbera του κτήματος Borgoreale από την περιοχή Asti, Piemonte. Στην όψη εμφανίζει βαθύ πορφυρό χρώμα. Στην μύτη έχει μέτρια ένταση με αρωματικά χαρακτηριστικά κόκκινων φρούτων και ανθέων. Στο στόμα είναι ξηρό με μέτρια οξύτητα, μέτριες τανίνες, μέτριο σώμα, με γευστικά χαρακτηριστικά κόκκινων φρούτων και μέτρια επίγευση.
Pennette Rigate
Πένες από σιμιγδάλι 100% σκληρού σιταριού παρασκευασμένες σε μήτρες εξ ολοκλήρου από χαλκό
Carpaccio tartufo nero estivo/ Black summer truffle slices
Carpaccio μαύρης καλοκαιρινής τρούφας σε ελαιόλαδο ( 30gr ελαιόλαδο και carpaccio/15gr carpaccio )
Τρούφες και μανιτάρια από τα δάση του San Miniato. Για τους λάτρεις αλλά και τους "ερασιτέχνες'" της gourmet κουζίνας.
Έτοιμο για χρήση σε ζυμαρικά, ριζότα και σαλάτες.
Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για 30 ημέρες. Διατηρεί όλα τα αρώματα αν καταναλωθεί εντός 7 ημερών.