Επιστροφή στη GoodDeals.gr

Ποιοί είμαστε


Το winesdeli.gr είναι το νέο επιχειρηματικό project του media group Ράδιο Θεσσαλονίκη Α.Ε

Κι εμείς όπως και πολλοί από εσάς αγαπάμε την παρέα, το καλό κρασί και τα εδέσματα που το συνοδεύουν. Έτσι λοιπόν για μας ήταν μονόδρομος να ασχοληθούμε, να ψάξουμε και να μάθουμε.

Τελικά είμαστε χαρούμενοι γιατί καταφέραμε να έρθουμε σε συμφωνία με τους καλύτερους παραγωγούς του ιταλικού αμπελώνα και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες και παγκοσμίως βραβευμένες συλλογές ιταλικών κρασιών, στο σπίτι σας, στις χαμηλότερες τιμές που θα μπορούσατε να βρείτε.

Η προσπάθεια μας αυτή έχει στόχο να προσφέρει σε κάθε πελάτη μια ξεχωριστή εμπειρία στην αγορά κρασιών αλλά και προϊόντων delicatessen. 

Στο winesdeli.gr θα μπορείτε εύκολα να βρείτε και να επιλέξετε το κρασί με το οποίο μπορείτε να συνοδεύσετε ένα εορταστικό δείπνο ή να το απολαύσετε σε μια ξεχωριστή στιγμή. Ιδέες για να δημιουργήσετε ένα δείπνο στους αγαπημένους σας και συνταγές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να εντυπωσιάσετε!!!

Φίλοι και φίλες σας παρουσιάζουμε το winesdeli.gr σε συνεργασία με την Gooddeals.gr που όλοι γνωρίζετε και εμπιστεύεστε από την μακρόχρονη συνεργασία μας.

Συνηθίζουμε να λέμε......Όπως προσέχουμε τι τρώμε έτσι πρέπει να προσέχουμε και τι πίνουμε!!!!

Life is better with a fine wine!!!!
 

Copyright 2019 © GoodDeals Wines | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis Group