Επιστροφή στη GoodDeals.gr

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ - ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.winesdeli.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 

1. Με χρεωστική (debit), πιστωτική (credit) ή προπληρωμένη (prepaid) κάρτα (Visa / Mastercard). Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης). Είναι σημαντικό να αναφέρετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

 

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

 

Η εκκαθάριση των συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες στο winesdeli.gr γίνεται από τη : ΜΑΡΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε

 

2. Με τραπεζική κατάθεση ή web banking του ακριβές ποσού στους παρακάτω λογαριασμούς αναφέροντας το ονοματεπώνυμο/επωνυμία ή /και τον αρ. παραγγελίας:

 

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΜΑΡΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε

 

ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK :

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0395.65.0200532512

 

IBAN: GR9202603950000650200532512

 

 

Σε περίπτωση εμβάσματος από διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

H παραγγελία θα αρχίσει να εκτελείται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης της.

 

Είναι απαραίτητο να λάβουμε το αποδεικτικό της κατάθεσης (από την τράπεζα ή από το web-banking), απαντώντας στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

 

Εάν δεν το λάβουμε, η διαδικασία για επιβεβαίωση της παραγγελίας μπορεί να χρειαστεί από 1 έως και 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την πολιτική εμβασμάτων της τράπεζας.

 

Εάν δεν επιβεβαιωθεί η κατάθεση μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, η παραγγελία αυτομάτως θα ακυρωθεί.

 

3. Με αντικαταβολή του ποσού στην εταιρία ταχυμεταφορών κατά την παραλαβή της παραγγελίας (μόνο για την Ελλάδα). Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με χρέωση 2,5€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%), πλέον του κόστους μεταφοράς .

 

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραγγείλατε και παραλάβατε, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες, στην ίδια κατάσταση με αυτή που τα παραλάβατε. Στην περίπτωση αυτή θα σας επιστραφεί το σύνολο των χρημάτων σας αφαιρώντας τα έξοδα αποστολής.

 

Το παραπάνω δικαίωμα υφίσταται μόνο σε περίπτωση που το προϊόν ή τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί ή να έχει υποστεί φθορά η συσκευασία ή το προϊόν καθεαυτό.

 

Σε περίπτωση που το winesdeli.gr διαπιστώσει ότι δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί στον πελάτη την αντικατάσταση η την επιστροφή χρημάτων.

 

Το κόστος επιστροφής του προϊόντος ή των προϊόντων προς την έδρα μας επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη/αγοραστή.

 

Copyright 2019 © GoodDeals Wines | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis Group