Ανακαλύψτε τις μοναδικές
ποικιλίες κρασιών της Βόρειας Ιταλίας

Combo 8

Διαθεσιμότητα:  Άμεσα Διαθέσιμο

305.00 174.37€ ( - 43%)

Το πακέτο περιλαμβάνει:

2x Pinot Grizio Veneto Gio

5xPinot Grigio Rosato

2xBarbera D' asti - Borgoreale

2xGavi

2xFashion Victim - Cuvee

2xFashion Victim - Rose

Pinot Grizio Veneto Gio
Οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλία Pinot Grigio του κτήματος Viticoltori Ponte από την περιοχή Veneto. Στην όψη εμφανίζει ωχρό λεμονοκίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά εσπεριδοειδών. Στο στόμα είναι ξηρό, με μέτρια οξύτητα και μέτρια επίγευση

Pinot Grigio Rosato
Οίνος ροζέ, ξηρός, ποικιλία Pinot Grigio του κτήματος Viticoltori Ponte από την περιοχή Veneto. Στην όψη εμφανίζει ελαφρύ σομόν χρώμα. Στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά κόκκινων φρούτων (κεράσι, φράουλα). Στο στόμα είναι ξηρό, με μέτρια οξύτητα και γευστικά χαρακτηριστικά κόκκινων φρούτων.

Barbera D' asti - Borgoreale
Οίνος ερυθρός, ξηρός, ποικιλίας barbera του κτήματος Borgoreale από την περιοχή Asti, Piemonte. Στην όψη εμφανίζει βαθύ πορφυρό χρώμα. Στην μύτη έχει μέτρια ένταση με αρωματικά χαρακτηριστικά κόκκινων φρούτων και ανθέων. Στο στόμα είναι ξηρό με μέτρια οξύτητα, μέτριες τανίνες, μέτριο σώμα, με γευστικά χαρακτηριστικά κόκκινων φρούτων και μέτρια επίγευση.

Gavi
Οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλίας Cortese του κτήματος La Bollina από την περιοχή Piemonte. Στην όψη εμφανίζει μέτριο λεμονί χρώμα, στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά εσπεριδοειδών, σε συνδυασμό με τροπικά φρούτα και άνθη. Στο στόμα είναι ξηρό με μέτρια οξύτητα, μέτρια επίγευση και γευστικά χαρακτηριστικά πράσινων φρούτων

Fashion Victim - Cuvee
Αφρώδης οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλία Glera και Chardonnay του κτήματος Astoria από την περιοχή Veneto. Στην όψη εμφανίζει μέτριο χρυσαφί χρώμα. Στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά φρέσκιας μαγιάς ζύμης σε συνδυασμό με έναν ευχάριστο χαρακτήρα εσπεριδοειδών. Στο στόμα είναι ξηρό, με κρεμώδη αφρισμό και γευστικά χαρακτηριστικά φρούτων (μήλου) και εσπεριδοειδών (λεμόνι, μοσχολέμονο).

Fashion Victim - Rose

Αφρώδης οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλία Glera και Pinot Noir του κτήματος Astoria από την περιοχή Veneto. Στην όψη εμφανίζει σομόν χρώμα. Στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά κόκκινων φρούτων. Στο στόμα είναι ξηρό, με κρεμώδη αφρισμό και γευστικά χαρακτηριστικά κόκκινων φρούτων (κεράσι, φράουλα)

Λίστα Επιθυμιών


Copyright 2019 © GoodDeals Wines | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis Group