Ανακαλύψτε τις μοναδικές
ποικιλίες κρασιών της Βόρειας Ιταλίας

Combo 15

Διαθεσιμότητα:  Άμεσα Διαθέσιμο

192.60 108.92€ ( - 43%)

Το πακέτο περιλαμβάνει:

2xPinot Grizio Veneto Gio

2xChardonnay Veneto Gio

2xGavi

2xProsecco Pirovano Vino Spumante

2xFashion Victim - Cuvee


Pinot Grizio Veneto Gio
Οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλία Pinot Grigio του κτήματος Viticoltori Ponte από την περιοχή Veneto. Στην όψη εμφανίζει ωχρό λεμονοκίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά εσπεριδοειδών. Στο στόμα είναι ξηρό, με μέτρια οξύτητα και μέτρια επίγευση

Chardonnay Veneto Gio
Οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλίας Chardonnay του κτήματος Viticoltori Ponte από την περιοχή Veneto. Στην όψη εμφανίζει μέτριο λεμονί χρώμα. Στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά εσπεριδοειδών και πυρηνόκαρπων φρούτων. Στο στόμα είναι ξηρό, με μέτρια οξύτητα. Με μέτρια επίγευση, με γευστικά χαρακτηριστικά εσπεριδοειδών (μοσχολέμονο, πορτοκάλι).

Gavi
Οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλίας Cortese του κτήματος La Bollina από την περιοχή Piemonte. Στην όψη εμφανίζει μέτριο λεμονί χρώμα, στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά εσπεριδοειδών, σε συνδυασμό με τροπικά φρούτα και άνθη. Στο στόμα είναι ξηρό με μέτρια οξύτητα, μέτρια επίγευση και γευστικά χαρακτηριστικά πράσινων φρούτων.

Prosecco Pirovano Vino Spumante
Αφρώδης οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλία Glera του κτήματος Pirovano από την περιοχή Treviso. Στην όψη εμφανίζει λεμονοπράσινο χρώμα. Στην μύτη έχει μέτρια ένταση με αρωματικά χαρακτηριστικά πράσινων φρούτων. Στο στόμα είναι ξηρό με γευστικά χαρακτηριστικά εσπεριδοειδών και πράσινων φρούτων. Με μέτρια επίγευση

Fashion Victim - Cuvee
Αφρώδης οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλία Glera και Chardonnay του κτήματος Astoria από την περιοχή Veneto. Στην όψη εμφανίζει μέτριο χρυσαφί χρώμα. Στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά φρέσκιας μαγιάς ζύμης σε συνδυασμό με έναν ευχάριστο χαρακτήρα εσπεριδοειδών. Στο στόμα είναι ξηρό, με κρεμώδη αφρισμό και γευστικά χαρακτηριστικά φρούτων (μήλου) και εσπεριδοειδών (λεμόνι, μοσχολέμονο).

 

Λίστα Επιθυμιών


Copyright 2019 © GoodDeals Wines | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis Group