Ανακαλύψτε τις μοναδικές
ποικιλίες κρασιών της Βόρειας Ιταλίας

Combo 16

Διαθεσιμότητα:  Άμεσα Διαθέσιμο

194.00 100.41€ ( - 48%)

Το πακέτο περιλαμβάνει:

2xMerlot Veneto

2xCabernet Veneto

2xBarbera D' asti - Borgoreale

2xTuscany, Toscana Rosso

2xMontepulciano D' Abruzzo


Merlot Veneto
Οίνος ερυθρός, ξηρός, ποικιλίας Merlot του κτήματος Viticoltori Ponte από την περιοχή Veneto. Στην όψη εμφανίζει μέτριο ρουμπινί χρώμα με βιολετί ανταύγειες. Στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά φραγκοστάφυλου και δαμάσκηνου. Στο στόμα είναι ξηρό με μέτρια οξύτητα και μέτρια επίγευση με γευστικά χαρακτηριστικά ώριμων κόκκινων φρούτων.

Cabernet Veneto
Οίνος ερυθρός, ξηρός, ποικιλίας Cabernet Sauvignon του κτήματος Viticoltori Ponte από την περιοχή Veneto. Στην όψη εμφανίζει μέτριο ρουμπινί χρώμα. Στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά μαύρων φρούτων (δαμάσκηνο) σε συνδυασμό με νότες γλυκών μπαχαρικών και σοκολάτας. Στο στόμα είναι ξηρό με μέτρια οξύτητα και μέτρια επίγευση με γευστικά χαρακτηριστικά μαύρων φρούτων και γλυκών μπαχαρικών.

Barbera D' asti - Borgoreale
Οίνος ερυθρός, ξηρός, ποικιλίας barbera του κτήματος Borgoreale από την περιοχή Asti, Piemonte. Στην όψη εμφανίζει βαθύ πορφυρό χρώμα. Στην μύτη έχει μέτρια ένταση με αρωματικά χαρακτηριστικά κόκκινων φρούτων και ανθέων. Στο στόμα είναι ξηρό με μέτρια οξύτητα, μέτριες τανίνες, μέτριο σώμα, με γευστικά χαρακτηριστικά κόκκινων φρούτων και μέτρια επίγευση.

Tuscany, Toscana Rosso
Οίνος ερυθρός, ξηρός, πολυποικιλιακός (merlot, cabernet sauvignon, sangiovese) του κτήματος Giordano από την περιοχή Toscana. Στην όψη εμφανίζει βαθύ ρουμπινί χρώμα. Στην μύτη έχει δυνατή ένταση με αρωματικά χαρακτηριστικά δέρματος, μαύρων φρούτων, σοκολάτας, βιολέτας, μπαχαρικών, δρυός και βανίλιας. Στο στόμα είναι ξηρό, με μέτρια οξύτητα, ώριμες τανίνες, μέτριο σώμα με γευστικά χαρακτηριστικά μαύρων φρούτων, σοκολάτας και δρυός με μακρά επίγευση.

Montepulciano D' Abruzzo
Οίνος ερυθρός, ξηρός, ποικιλίας Montepulciano του κτήματος Giordano από την περιοχή Abruzzo. Στην όψη εμφανίζει βαθύ πορφυρό χρώμα με μοβ ανταύγειες. Στην μύτη είναι μέτριας έντασης με αρωματικά χαρακτηριστικά ώριμων μαύρων φρούτων, κακάο και ανθέων. Στο στόμα είναι ξηρό με χαμηλή οξύτητα, μέτριες τανίνες, μέτριο σώμα και γευστικά χαρακτηριστικά μαύρων φρούτων και βανίλιας. Έχει μέτρια επίγευση.

 

Λίστα Επιθυμιών


Copyright 2019 © GoodDeals Wines | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis Group