Ανακαλύψτε τις μοναδικές
ποικιλίες κρασιών της Βόρειας Ιταλίας

Combo 17

Διαθεσιμότητα:  Άμεσα Διαθέσιμο

89.00 46.28€ ( - 48%)

Το πακέτο περιλαμβάνει:

2x Pinot Grigio Veneto Gio ( 2x750ml )

2x Merlot Veneto ( 2x750ml )

1x Fashion Victim - Cuvee ( 1x750ml )


Pinot Grigio Veneto Gio
Οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλία Pinot Grigio του κτήματος Viticoltori Ponte από την περιοχή Veneto. Στην όψη εμφανίζει ωχρό λεμονοκίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά εσπεριδοειδών. Στο στόμα είναι ξηρό, με μέτρια οξύτητα και μέτρια επίγευση


Merlot Veneto
Οίνος ερυθρός, ξηρός, ποικιλίας Merlot του κτήματος Viticoltori Ponte από την περιοχή Veneto. Στην όψη εμφανίζει μέτριο ρουμπινί χρώμα με βιολετί ανταύγειες. Στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά φραγκοστάφυλου και δαμάσκηνου. Στο στόμα είναι ξηρό με μέτρια οξύτητα και μέτρια επίγευση με γευστικά χαρακτηριστικά ώριμων κόκκινων φρούτων.


Fashion Victim - Cuvee
Αφρώδης οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλία Glera και Chardonnay του κτήματος Astoria από την περιοχή Veneto. Στην όψη εμφανίζει μέτριο χρυσαφί χρώμα. Στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά φρέσκιας μαγιάς ζύμης σε συνδυασμό με έναν ευχάριστο χαρακτήρα εσπεριδοειδών. Στο στόμα είναι ξηρό, με κρεμώδη αφρισμό και γευστικά χαρακτηριστικά φρούτων (μήλου) και εσπεριδοειδών (λεμόνι, μοσχολέμονο).

Λίστα Επιθυμιών


Copyright 2019 © GoodDeals Wines | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis Group