Ανακαλύψτε τις μοναδικές
ποικιλίες κρασιών της Βόρειας Ιταλίας

Combo 18

Διαθεσιμότητα:  Άμεσα Διαθέσιμο

80.80 41.61€ ( - 49%)

Το πακέτο περιλαμβάνει:

2x Chardonnay Veneto Gio (2x750ml )

2x Cabernet Veneto (2x750ml )

1x Prosecco Pirovano Vino Spumante (1x750ml )

Chardonnay Veneto Gio
Οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλίας Chardonnay του κτήματος Viticoltori Ponte από την περιοχή Veneto. Στην όψη εμφανίζει μέτριο λεμονί χρώμα. Στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά εσπεριδοειδών και πυρηνόκαρπων φρούτων. Στο στόμα είναι ξηρό, με μέτρια οξύτητα. Με μέτρια επίγευση, με γευστικά χαρακτηριστικά εσπεριδοειδών (μοσχολέμονο, πορτοκάλι).

Cabernet Veneto
Οίνος ερυθρός, ξηρός, ποικιλίας Cabernet Sauvignon του κτήματος Viticoltori Ponte από την περιοχή Veneto. Στην όψη εμφανίζει μέτριο ρουμπινί χρώμα. Στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά μαύρων φρούτων (δαμάσκηνο) σε συνδυασμό με νότες γλυκών μπαχαρικών και σοκολάτας. Στο στόμα είναι ξηρό με μέτρια οξύτητα και μέτρια επίγευση με γευστικά χαρακτηριστικά μαύρων φρούτων και γλυκών μπαχαρικών.

Prosecco Pirovano Vino Spumante
Αφρώδης οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλία Glera του κτήματος Pirovano από την περιοχή Treviso. Στην όψη εμφανίζει λεμονοπράσινο χρώμα. Στην μύτη έχει μέτρια ένταση με αρωματικά χαρακτηριστικά πράσινων φρούτων. Στο στόμα είναι ξηρό με γευστικά χαρακτηριστικά εσπεριδοειδών και πράσινων φρούτων. Με μέτρια επίγευση

Λίστα Επιθυμιών


Copyright 2019 © GoodDeals Wines | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis Group