Ανακαλύψτε τις μοναδικές
ποικιλίες κρασιών της Βόρειας Ιταλίας

Combo 20

Διαθεσιμότητα:  Άμεσα Διαθέσιμο

132.80 75.70€ ( - 43%)

Το πακέτο περιλαμβάνει:

2x Fashion Victim - Cuvee ( 2x750ml )

2x Fashion Victim - Rose ( 2x750ml )

1x Prosecco Pirovano Vino Spumante ( 1x750ml )

 
Fashion Victim - Cuvee

Αφρώδης οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλία Glera και Chardonnay του κτήματος Astoria από την περιοχή Veneto. Στην όψη εμφανίζει μέτριο χρυσαφί χρώμα. Στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά φρέσκιας μαγιάς ζύμης σε συνδυασμό με έναν ευχάριστο χαρακτήρα εσπεριδοειδών. Στο στόμα είναι ξηρό, με κρεμώδη αφρισμό και γευστικά χαρακτηριστικά φρούτων (μήλου) και εσπεριδοειδών (λεμόνι, μοσχολέμονο).

Fashion Victim - Rose
Αφρώδης οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλία Glera και Pinot Noir του κτήματος Astoria από την περιοχή Veneto. Στην όψη εμφανίζει σομόν χρώμα. Στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά κόκκινων φρούτων. Στο στόμα είναι ξηρό, με κρεμώδη αφρισμό και γευστικά χαρακτηριστικά κόκκινων φρούτων (κεράσι, φράουλα).

Prosecco Pirovano Vino Spumante
Αφρώδης οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλία Glera του κτήματος Pirovano από την περιοχή Treviso. Στην όψη εμφανίζει λεμονοπράσινο χρώμα. Στην μύτη έχει μέτρια ένταση με αρωματικά χαρακτηριστικά πράσινων φρούτων. Στο στόμα είναι ξηρό με γευστικά χαρακτηριστικά εσπεριδοειδών και πράσινων φρούτων. Με μέτρια επίγευση

 

Λίστα Επιθυμιών


Copyright 2019 © GoodDeals Wines | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis Group