Ανακαλύψτε τις μοναδικές
ποικιλίες κρασιών της Βόρειας Ιταλίας

Combo 21

Διαθεσιμότητα:  Άμεσα Διαθέσιμο

190.60 109.16€ ( - 43%)

Το πακέτο περιλαμβάνει:

2xGavi

2xChardonnay Veneto Gio

2xPinot Grigio Rosato

2xMimi

2xProsecco Pirovano Vino Spumante


Gavi
Οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλίας Cortese του κτήματος La Bollina από την περιοχή Piemonte. Στην όψη εμφανίζει μέτριο λεμονί χρώμα, στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά εσπεριδοειδών, σε συνδυασμό με τροπικά φρούτα και άνθη. Στο στόμα είναι ξηρό με μέτρια οξύτητα, μέτρια επίγευση και γευστικά χαρακτηριστικά πράσινων φρούτων

Chardonnay Veneto Gio
Οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλίας Chardonnay του κτήματος Viticoltori Ponte από την περιοχή Veneto. Στην όψη εμφανίζει μέτριο λεμονί χρώμα. Στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά εσπεριδοειδών και πυρηνόκαρπων φρούτων. Στο στόμα είναι ξηρό, με μέτρια οξύτητα. Με μέτρια επίγευση, με γευστικά χαρακτηριστικά εσπεριδοειδών (μοσχολέμονο, πορτοκάλι).

Pinot Grigio Rosato
Οίνος ροζέ, ξηρός, ποικιλία Pinot Grigio του κτήματος Viticoltori Ponte από την περιοχή Veneto. Στην όψη εμφανίζει ελαφρύ σομόν χρώμα. Στην μύτη παρουσιάζει αρωματικά χαρακτηριστικά κόκκινων φρούτων (κεράσι, φράουλα). Στο στόμα είναι ξηρό, με μέτρια οξύτητα και γευστικά χαρακτηριστικά κόκκινων φρούτων.

Mimi
Οίνος ροζέ, ξηρός, ποικιλίας Barbera Freisa από την περιοχή Piemonte. Στην όψη εμφανίζει μέτριο ροζ χρώμα. Στην μύτη έχει μέτρια ένταση με αρωματικό χαρακτήρα τροπικών φρούτων (πεπόνι, macchialupa). Στο στόμα είναι ξηρό με μέτρια οξύτητα, μέτριο σώμα και γευστικά χαρακτηριστικά κόκκινων φρούτων.

Prosecco Pirovano Vino Spumante
Αφρώδης οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλία Glera του κτήματος Pirovano από την περιοχή Treviso. Στην όψη εμφανίζει λεμονοπράσινο χρώμα. Στην μύτη έχει μέτρια ένταση με αρωματικά χαρακτηριστικά πράσινων φρούτων. Στο στόμα είναι ξηρό με γευστικά χαρακτηριστικά εσπεριδοειδών και πράσινων φρούτων. Με μέτρια επίγευση.

Λίστα Επιθυμιών


Copyright 2019 © GoodDeals Wines | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis Group