Ανακαλύψτε τις μοναδικές
ποικιλίες κρασιών της Βόρειας Ιταλίας
500gr
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
Εκτέλεση:
Βάζουμε το spaghetti al nero di seppia να βράσεισε αλατισμένο νερό.
Σε άλλο σκεύος σωτάρουμε τον σολωμό με το λάδι και σβήνουμε με την βότκα.
Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος κι ανακατεύουμε ώσπου να δέσει. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, άνιθο και ξύσμα lime.
Αφού στραγγίσουμε το spaghetti (αφήνοντας περίπου μισό φλυτζάνι νερό) ανακατεύουμε απαλά με την sauce.
Συνοδεύεται με ροζέ κρασί.