Ανακαλύψτε τις μοναδικές
ποικιλίες κρασιών της Βόρειας Ιταλίας
500gr
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για την σάλτσα:
Τσιγαρίζουμε στο λάδι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο και την παντσέτα. Στην συνέχεια προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα και τα λιαστά ντοματίνια. Αφήνουμε να δέσει καλά η σάλτσα.
Στο μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και αφού σουρώσουμε ανακατεύουμε με την σάλτσα.
Σερβίρουμε ρίχνοντας τους κύβους pecorino.
Συνδυάζεται με κόκκινο κρασί.