Ανακαλύψτε τις μοναδικές
ποικιλίες κρασιών της Βόρειας Ιταλίας
500gr
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε στο βούτυρο το σκόρδο, το τζίντζερ και τον κύβο. Σβήνουμε με το κρασί και χαμηλώνουμε την φωτιά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για 5 λεπτά. Σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.
Σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στο μίγμα τζίντζερ-μανιτάρια
Συνοδεύουμε με ροζέ κρασί